hallihallau

nyss hemkommen från party med nv3a. inte så stor del av nv3a, men trevligt ändå. jag kan meddela att JA, det ösregnar ute just nu... mindre najs om jag får säga det

hade

hej, jag är hemma

okej, så i onsdags åkte jag hem. sjukt najs, man sover bäst i sitt eget rum.
igår så hann jag med att klippa och färga håret, gå på stan med stina och fika med sanna. ganska ( jag skulle skriva det ordet som börjar på ambi här man jag kom inte på hur det stavades så jag fick skriva ett annat) duktigt av mig.
idag ska jag nog ta en tripp till högskolan och kolla lite böcker. sen ikväll blir det middag och party med nv3a =)

hade.

okej då, det får bli ett långt inlägg

helgen:
annu kom som sagt hit i helgen. på lördagen va vi på liseberg och åkte tills vi mådde illa. självklart var det också "scouternas dag" på liseberg så att de va everywhere! men vi va fanske strategiska så vi slapp stå så mycket i kö. sen på kvällen åkte vi hem till faster och åt middag. kusin D va snäll och skjutsade oss hem också.
på söndagen gick vi bara en runda på stan innan annu åkte hem igen. Tack för sällskapet!
måndag:
som vanligt så va jag ledig igår. hade då tänk göra hela min presentation till nästa måndagen så att jag ska slippa göra det när jag väl är hemma. gick väl sådär bra. jag gjorde hela powerpoint presentationen men orkade inte skriva sammanfattningen som vi också ska lämna in. och sen på kvällen gick jag på fotboll. det va inte kul, för dem spelade inte så bra.... men nog sagt om det.
tisdag :
idag gick jag faktiskt i skolan ovanligt nog. när jag sen kom hem tänkte jag skriva min sammanfattning. det har väl gått hyfsat men jag är ändå inte färdig. får väl göra det på tåget hem imorgon eller nåt.. just det; Jag ska HEM imorgon! så nu måste jag packa min väska.

hade.


sjukaste någonsin

okej, innan jag gör någonting måste jag länka till detta. jag kunde inte ha kommenterat klippet bättre än honom. det är verkligen det äckligaste och roligaste klipp jag sett. watch it!

hade.

http://blogg.aftonbladet.se/14002/perma/558954/


besök

så, idag är jag inte helt oväntat ledig. har gjort några tappra försök till att städa och det har gått hyfsat bra. en liten del i taget så går det bra! anledningen till att jag städar (tänker ju självklart inte städa utan anledning) är att annu kommer upp idag och hälsar på mig i helgen. så förmodligen blir det liseberg imorgon, bara det inte ösregnar eller nåt sånt skit. ska bli gött att inte behöva va ensam :) nej nu måste jag försöka lista ut vart jag ska gå ut med soporna.

hade.

jag har gått i trädgårn

har precis kommit hem efter en kväll i trädgår'n. skulle va nåt för oss nya studenter, men det va inget för mig direkt. det va pissväder med regn och kyla. så vi kom dit och åt en kycklingwrap och pratade i två timmar tills laleh skulle börja spela. lyssnar normalt sett inte på hennes musik, men måste ändå säga att hon va duktig. får kanske skaffa en och annan sång nu.
vi va förresten på apoteket i frölunda idag. det va väl intressant fast jag visste det mesta redan. men jag fick iaf se frölunda torg som va ett ganska stort köpcentra, vilket jag inte trott. större än väntat med helt okej affärer, och det ligger ju faktiskt bara fem minuter från där jag bor, vilket jag inte fattat innan..nej, nu är det för en gångs skull skola imorgon.

hade.

när jag ändå är igång

så vill jag även tipsa om något som börjar på torsdag 21.00 i tv4+. i like him so much, han är ju så jävla rolig! jag funderar på att göra denna blogg till en tv-tipsar blogg. men det har jag funderat klart på nu och kommit fram till att det inte finns tillräckligt med tid för att tipsa om alla tv-program jag tittar på.. idag har jag förövrigt inte gjort någoting då jag varit ledig. jag har verkligen BARA suttit framför datan och tv:n hela dan, med vissa undantag. jag har fasen fått sittsår av det nu! nej det är verkligen illa.

hade

image31

wiiiiieeee!

gissa vad som börjar igen på fredag?! bt, du vet vad vi ska göra när du kommer!

hade.


update: bt, det börjar klockan 21.00 så det lär vi lätt hinna hem till!


image30

så här kul kan man ha på en recentiorsittning

På små bilderna ser man mig bara bakifrån och där det har blivit en konstig ljusfläck(?) Men håll tillgodo, hade.


image27






vad ska han göra på den där otäcka lilla gräsklipparen, åka till örebro?

hur i hildegard kan svensson svensson serien inte ha kommit ut på dvd?! det är en skam i alla aspekter att beröva folket (mig) på detta! det jag önskar mig mest av allt i present är att de ska komma ut på dvd. (jag kan till och med sträcka mig till vhs om så måste).
i övrigt känns det som det enda man gör på denna intro-kursen är att vara ledig. imorgon är jag ledig på onsdag går jag mellan 10 och tolv och på fredag är jag ledig. sen nästa vecka är jag ledig måndag, torsdag, fredag. men jag klagar inte, tro mig.

hade.

not so much allbymyself

helgen har spenderats med och hos faster väldigt mycket. det va iofs bra för då slapp jag vara ensam :) och sen fick jag även tvättat till mig, värtsta lyxen. det hade verkligen varit skönt att hitta lägenhet nu, jag börjar känna mig påträngande, eller snarare att jag bara flyttat runder hela tiden. ska faktiskt bli lite kul att gå i skolan igen så att jag har något att göra! denna veckan ska vi tydligen ha studiebesök eller nåt sånt. jaja, det blir säkert intressant.

hade.

de gjorde dem fan så bra

nyss hemkommen från sittningen, jädrit trevlig va den måste jag säga med god maud! hämna typ bredvid nån som va typ ala´ min baldejt.. men men vii shakade loss på dansgolvet sen också! I still got the moves. nej nu är jag trött

hade

go bkh!

kom för ett litet tag sen hem från rambergsvallen där jag tittat på derby mellan Häcken och Öis. Sjukt gött så vann häcken med hela 4-1 tillslut! Riktigt rolig match också, med väldigt många målchanser hela tiden. kan även bekräfta att nr. 22 skötte sig bra! Så hoppet om allsvenskan kanske fortfarande lever kvar. Imorgon är jag ledig igen och då blir det sittning på kvällen.

hade.


förlåt..

..bara ett inlägg till. andreas, jag ska äta kyckling med BULGUR. mmmmmmmm!

hade.

hej jag är nörd och skriver många inlägg idag

jag är fortfarande medlem på världens bästa sida. änvänder den typ noll. nu loggade jag in där. kom på att jag skulle kolla min feta status. när uppdaterade jag den senast då? jo, den 14:e mars 2006. snacka om engagerad i sidan. nu har jag 390. om ni väntar lite ska jag se vad den bli när jag uppdaterar. väääänta...lite till snart så. NU! och statusen är...... 441! shit man jobbar och jobbar och får inte mer än så. jag menar serri, dem flesta har typ över tusen i status. jag kommer bli en outkast på lunar!!!! jag måste gå och gråta lite grann. eller nej jag äter istället.

hade.

jetzt har det skett

igår blev jag för första gången härmad för min skånska, även om folk kommenterat det ganska ofta innan. måste säga att det va en sådär bra imitation. jag menar pleeeeeease, dem hör inte ens skillnad på dialekten på mig och hon från helsingborg. dåligt dåligt måste jag säga. naj nu skau jau tau och göra mi litta maud.

hade.

jag tycker inte om fula diagram

kollade nyss min statistik och en dag hade jag 56 sidvisningar på nio pers. jag menar varför? seriöst lägg av med det, det blir så fult diagram då. så himla out of bounce liksom typ.

hade.

vad som är mer överskattat än att diska

är att bo själv. visst det är rätt trevligt och va för sig själv men ibland är det trevligt att ha någon att prata med. kan sitta och tänka på att jag inte sagt någonting på ett bra tag, kan jag fortfarande prata? kanske bäst att skrika nåt åt tv:n. det gör jag nån gång, fast oftast av misstag.

igår va en mycket trevligt dag då vi va och bowlade. jag är inte världens mest jämna spelare om man säger så. jag inledde först med att slå ner en kägla för att sedan slå strike. det borde ju faktiskt ligga i mitt blod egentligen, men så tordes icke vara fallet. när det va slut gick vi och åt och sedan på babar innan vi begav oss till studentpuben där det vankades kareoke. receptarierna framförde en mycket vacker version av främling (nej, det va inte jag som valde låt). igår var också tre av killarna från klassen med, hör och häpna så har vi faktiskt 4 sammanlagt! idag va det bara genomgång av word, exel och powerpoint och göra en massa uppgifter till det. var knappast speciellt roande då jag redan kunde det mesta och det tog as lång tid. men nu har jag redan fått helg för jag är ledig från skolan både torsdag och fredag. får se vad jag ska lyckas hitta på då. eller ja på fredag ska jag iaf på sittning. nej det här blev visst ett långt inlägg.

hade.

så här kul kan man ha på en sittning

image26

rubriker är inte min grej

idag gick jag i skolan från 9 till halv 4. det va jobbigt. för vi gjorde bara samma sak hela dan. men de berättade iaf mkt om hur det va att jobba på apotek, så det va ju bra. sen åkte jag till nordstan för att handla lite nödvändigheter och sen mat på hemköp. vågar fasen inte köpa kött i äffaren där jag bor, haha. sjukt hur kul det kan va och handla när man får bestämma helt själv  ;) det tar väl bara cirka två gånger till innan jag tröttnar på det. otroligt stolt över mig själv att det första jag gjorde var att göra HELA min inlämningsuppgift till på onsdag. sick vad jag är föra i tiden alltså! sen drämmde jag till med att göra lite tacos. imorgon blir det sovmorgon, börjar inte förrän klockan ett.

hade.

allbyyyyymyself

nu har jag flyttat. i'm living on my own för första gången. höll på att få ett sammanbrott när jag kom på att det va så, haha. men nu är det lungt igen. har faktiskt packat upp allting jag hade med mig så nu känner jag mig ganska nöjd. och förresten har jag hittat ett oskyddat trådlöst internet här också, vilket jag är VÄLDIGT nöjd med.
i fredags va det då kalas för andreas, vilket var mycket trevligt. mkt folk man inte sett på ett tag. sen i lördags va jag på sittning. det va över förväntan roligt även om hälften i min klass som va där (8 st) gick efter huvudrätten. men vi som va kvar hade treligt och vi stannade på kvar på puben efteråt. så nu ska jag visst gå på den riktiga sittningen också. nej, det va de hele tror jag.

hade.

       

så här kul kan man ha det som receptarie

vi skulle bygga människorpyramid på spårvagnsturen. först hjälper jag louise upp. sen avlägsnar jag mig snabbt för att stirra in i kameran. man skulle ha så få fötter i och så högt som möjligt. lägg därför märke till att de står på ett ben på bilden längst ner.

hade.

image21



image22

såhärärdet

vi egentligen ingen nollning pursey, för att vi får typ inte ha det. så vi har bara massa aktiviteter där det ibland kan bli lite pinsamma grejer. som igår på stadsvandringen då vi skulle gå runt till massa stationer där vi skulle göra olika uppgifter som vi fick poäng för. då gjorde vi bland annat lappleken mitt på korvägen vis bussstationen, slogs med leksakssvärd vid näckrosdammen och kastade kapsyler i burkar framför systemet på avenyn. men det som slog alla rekord va när två i vårt lag (av sex) skulle ta på sig vita lakan som caper där det stod gu-hjälte på ryggen och leda folk över vägen vid spåvagnsstationen. såklart blev det jag och en anna som fick göra det eftersom ingen anna ville. gick sådär bra för oss även om vi raggade upp några 14-åringar som vi följde över vägen. han gick med på det för att jag va skåning (whaat?). men hela rundturen va faktiskt jäätekul. och just det, vi gjorde rinkaby-fyllan också, fast med en simfot på oss också. hahahaha.
idag så spelade vi brännboll mot MatNatSex. Vi inte särskilt roligt faktiskt, då det blev en tidig kväll. imorgon blir det antingen kalas eller spök-tipsrunda, har inte bestämt mig än.

hade.

aktivt

okej, igår va jag då i skolan och hade två föreläsningar. slutade vid halv tre och sen skulle vi ta spårvagnen klockan fyra till hemlig ort tillsammans med MatNatSex. Trevlig åktur där bland annat vinkivink leken utspelade sig. Vilket går ut på att någon ropar i högtalaren typ "längre fram på höger sida går en man i röd jacka". då ska man få hans uppmärksamhet genom att plinga med spårvagnen och knacka på rutorna. när han kollar ska alla titta och vinka på honom. skit kul, folk blev antingen sura, vettskrämda, glada och vinkar tillbaka eller ignorerar totalt. spårvagnen tog oss iaf till saltholmen där diverse olika lekar skulle utföra klassvis. i en klass på femtio presoner så va 8 av oss där. fett dåligt, men vi hade iaf askul. vi fick bland annat bygga människopyramid och springa stafett med pinne mellan benen (som förövrigt bröts när jag sprang så dem fick hämra den igen). sen bar det vidare till Studs ett tag.
idag ska vi på stadsvandring i staden. förhoppningsvid blir det lika trevligt som igåe, hoppas bara att fler från klassen kommer..

hade.

jomenvisst

första riktiga dan i skolan i dag. fast den va sjuk slapp ändå. imorgon börjar det mer på riktigt med en genomgång av presentationsteknik och en föreläsning tror jag. sen ska vi ut på tur med spårvagn fast ingen vet vart, men trevligt ska det förhoppningsvis bli. så det blir full rulle hela dagen. sen på söndag flyttar jag då som sagt.

hade.

ojoj

nyss kommit till göteborg igen. fast denna gången hade jag typ 20 gånger mer saker med mig. ska bo hos faster denna helgen sen blir det kanske den andra lägenheten i helgen och framåt. nu är jag sjukt trött och måste sova...

hade.


morgen

så, i fredags hade jag en trevlig kväll med tjejerna. först fick vi i oss lite mat i form av smarrig kebab, och sedan blev det film hemma hos D. sjukt att det va sista gången jag såg M nu innan hon reser. Kommer sakna henne.
Sen idag va jag hemma hos jojjo. Det blev lite singin, spel och tv. Mycket gemytligt.
Sen imrogon så flyttar jag. Helt sjukt va med grejer man måste ha med sig.. Får dock se när jag om jag ska till lägenheten direkt eller om jag ska bo lite till hos faster. Nåja, det ska väl bli trevligt att börja skolan eller nåt sånt... Men jag kommer verkligen sakna kristianstad ändå. Det är alltid hemma. Nu, sova.

hade.

RSS 2.0